Elérhetőségek

Függöny Lakberendezési Stúdió
9700 Szombathely,
Király utca 12.

Telefon: 06-94/314-590
info@fuggonybolt.hu

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Vállalkozásunk, mely 2000 nyarán bontakozott ki, egy függönyvarrási bedolgozással kezdődött. A hozott anyagokból készítettünk alapfüggönyöket, dekor és sötétítő függönyöket, drapériákat. Kiegészítőként párnákat ágytakarókat készítettünk a megrendelő elképzelései alapján.

Ezzel egyidejüleg egy belsőépítészeti stúdió megbízásait is elvállaltuk, mely kezdetben csak függönyök varrásra vonatkozott. A varrási munkák folyamatosan kiegészültek az ehhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységekkel, melyek többek között a helyszíni felmérés és kivitelezés. A függönyözési munkákat kiegészítettük a karnisok tervezésével, felrakásával. Ekkor már lakások, házak teljes függönykivitelezését bonyolítottuk az alvállalkozási tevékenység mellett.

A függönyök varrásán túl fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink szakmai és technikai segítséghez jussanak a mai "formatervezett világban". Ezért kivitelezési és szakmai tanácsadással segítünk vásárlóink elképzeléseinek megvalósításában. E szolgáltatások iránt megnőtt kereslet miatt 2003 májusában egy fiatalos szakmai gyakorlattal rendelkező kis csapattal megkezdtük értékesítési és szolgáltatási tevékenységünket a Belső Uránia udvarban kialakított üzletünkben. A függönyözés mellett számos kiegészítő értékesítésével illetve felszerelésével kezdtünk foglalkozni, mint például az árnyékolók (pliszé, szalagfüggöny reluxa, fareluxa), melyeket függönyök mellett kiegészítőként, vagy akár teljesen függönyhelyettesítőként fel lehet használni.

Az elmúlt időszakban lakások, házak, fürdőházak, szállodák karnis, árnyékoló, függöny kivitelezésével foglalkoztunk. Továbbiakban szeretnénk minőségi anyagokkal és szolgáltatássok a piaci elvárásoknak valamint az Önök igényeihez igazodva parntnerként mindent megtenni annak érdekében, hogy teljes elégedettséggel élvezzék általunk nyújtott szolgáltatást.

Üzletünket - mely stúdióként bemutató jelleggel - minta utáni értékesítéssel alakítottuk ki. A stúdió Szombathelyen 2015. május 04.től a Király utca 12. szám alatt  található. Bővítettük termék kínálatunkat, a függönyök, karnisok mellett lábtörlők, fürdőszobai szőnyegek, lakberendezési tárgyak is megvásárolhatók. 

 

 

 


Függöny Lakberendezési Stúdió - Magyar